Najčešća pitanja

Veliki deo nameštaj možete pogledati na internet prezentaciji u meniju galerija.

Ukoliko nemate projekat za nameštaj “po meri”, kao što su kuhinje, plakari, i dr., procedura je da klijent dolazi sa okvirnim merama kuhinje ili drugog prostora, nakon čega naši dizajneri i arhitekte dogovaraju dizajn nameštaja i daju okvirnu ponudu na osnovu dobijenih mera u roku od najviše 7 dana. Po prihvatanju posla i uplati avansa naši inženjeri obavezno dolaze radi uzimanja tačnih mera.

U zavisnosti od obima, rok isporuke može varirati, od 30-45 dana od momenta poručivanja, o čemu se klijent obaveštava prilikom potpisivanja ponude i ugovora.

Modernu kuhinju izrađenu u proizvodnji Furnex NT-a možete poručiti put ove prezentacije, zatim putem telefona, ili najbolje ličnim dolaskom u naš showroom.

Još jedan ergonomski faktor. Ova preporuka se najviše odnosi na koriščenje donjih elemenata. Prilikom korišćenja polica i vrata, neophodno je da čučnete da biste nešto dohvatili. Koristeći savremeni okov za nameštaj (fioke), jednostavnim pokretom, laganim naginjanjem napred, moći ćete da izvadite sve što Vam je neophodno iz fioka.

Naravno, to je deo našeg kompletnog procesa. Isporuka i montaža se odvijaju u dogovorenom roku i ulazi u dogovorenu cenu.