Sobna vrata

UNI DOORS
Uni Doors sobna vrata su izrađena od oplemenjene iverice sa folijom 120gr/m2 proizvođača Egger Austrija. Dostupni su u tri aktuelna dekora i to Woodline krem, hrast Bardolino natur i orah Aida tabak.

Vratno krilo je ravno rezano, obloge su od oplemenjene iverice d=8mm sa ramom od čamovog masiva. Sve ivice su obrađene ABS trakom zalepljene PU lepkom. Vrata su okovana sa tri brodske šarke proizvođača HAFELE i bravom italijanskog proizvođača AGB. Kutija vrata se radi od oplemenjene iverice d=36mm. U falcu kutije se postavlja dihtung guma. Pervaz i završne lajsne su od oplemenjene iverice d=18mm sa mogućnosti štelovanja do 12mm.Presek vrata UNI DOORS

 

 

CLASSIC I PREMIUM DOORS
Kod Classic Doors i Premium Doors sobnih vrata, vratno krilo je izrađeno od čamovog rama, obložena furniranim ili sirovim medijapanom, ispuna krila je od saća ili ekstrudirane iverice i azmafona 30mm ako je potrebna zvučna izolacija.

Kutija vrata se radi od sirovog ili furniranog medijapana 40mm, na kutiji se nalazi pervaz lajsne sa jedne i završne, štelujuće lajsne sa druge strane, sa mogućnosti štelovanja 20mm. U falcu kutije se postavlja dihtung guma. Vrata su okovana sa tri brodske šarke proizvođača HAFELE i bravom italijanskog proizvođača AGB.

Furnirana vrata mogu biti u prirodnjoj boji furnira i mogu se bajcovati po želji kupca, u ponudi ima preko 160 tonova bajca. Medijapanska vrata se farbaju pokrivnim bojama takođe po izboru kupca po RAL ili NCS karti. Za obe varijante se koriste poliuretanski ili vodeni lakovi i boje italijanskog proizvođača RENNER.

Presek vrata CLASSIC I PREMIUM DOORS

 LUX DOORS
Lux vrata su izrađena kompletno od masivnog drveta (orahovog, mahagoni, hrastovog, jasenovog, ariša, čamovog...) fino biranog u extra klasi kvaliteta. Krilo vrata može biti u debljinama od 40-60mm. Štok je u dimenziji 80x60mm. Za završnu obradu se koriste inpregnanti u tonu po izboru, otporni na UV zrake i lakirani lakom na vodenoj bazi za spoljnu upotrebu.Presek vrata LUX DOORS